vechtdal heeft meest innovatieve uitje

Tijdens de Koesafari neemt Simone bezoekers mee naar de kudde brandrode runderen die in de weilanden langs de Vecht graast. “Je moet het meegemaakt hebben,” vertelt Simone. “Het gaat niet alleen om het ‘koeien kijken’, maar ook om de natuur en het landschap. Het hele plaatje is belangrijk. Daarnaast is het te combineren met bijvoorbeeld een boottochtje of een kookworkshop. Op die manier werken we ook samen met allerlei andere ondernemers in het Vechtdal.”

De Vechtdal Hoeve troefde onder meer de Beekse Bergen en Dolfinarium Harderwijk af in de verkiezing van de ANWB. “Ik vond het al mooi dat we bij de laatste vier zaten. Ik had echt niet verwacht dat we zouden winnen.” De jury van de ANWB prees onder meer de samenwerking met andere bedrijven, de duurzaamheid en het innovatieve karakter van de Vechtdal Hoeve. “Ze vonden dat we een hoog knuffelgehalte hebben. Het is mooi om samen met al die andere bedrijven in het Vechtdal deze streek goed op de kaart te zetten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.