usv wint na verlenging van raalte

USV heeft na verlenging met 1-0 gewonnen van Raalte en mag nu in twee wedstrijden tegen Broekland uit maken wie naar de vierde klasse gaat. Voorziiter Peter Meijerink vond het vanmiddag meer dan verdiend.

“Raalte kwam er niet aan te pas, en wij hadden het al veel eerder moeten afmaken. Het hele seizoen zijn we al goed in kansen missen. Gelukkig maakte Rick Timmerman de goal en mogen we verder”.

Op tweede Pinksterdag komt Broekland naar Nieuwleusen en een week later wordt het beslist in Broekland. De laatste wedstrijd van de competiie eindigde in 0-0 maar dat was een wedstrijd om des keizersbaard. Dat zal maandag wel anders worden.

Beide teams zijn toe aan een stapje hoger,maar wie. 14.00 uur is maandag de aftrap in Nieuwleusen. Raalte mag na één jaar weer terug naar de vijfde klasse. Nick van Tolij is daar niet blij mee, maar Raalte heeft het hele seizoen al onderin gebikvakeerd en was USV in twee wedstrijden de betere.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.