Home / archiefcentraal / usv en broekland scoren niet

usv en broekland scoren niet

Eigenlijk had de wedstrijd USV-Broekland op sportpark Hulsterlanden schriftelijk afgedaan kunnen worden. Beide teams hadden zich namelijk al voor deze laatste competitiewedstrijd geplaatst voor de nacompetitie.

Zowel de blauw- als oranjewitten gaven dan ook blijk geen enkel risico te willen nemen voor het oplopen van een gele of rode kaart om zo mogelijk wellicht een speler te moeten missen in de belangrijke promotiewedstrijden voor een plaats in de 4e klasse. USV trad aan zonder vaste basisspelers als Eric van der Sande, Stefan Buitenhuis, Rueben Lagas, Ross van Overbeek en Damian Scholten. Trainer Jan Plagman van Broekland wisselde in het duel vroegtijdig een drietal vaste waarden.

Ondanks het gemis van deze spelers was de eerste helft het aanzien meer dan waard. Zowel USV als Broekland wilden het publiek nog wel een aantrekkelijk potje voetbal voorschotelen en hielden het tempo redelijk hoog. De thuisploeg kreeg in dit deel van de wedstrijd een aantal mogelijkheden om tot scoren te komen maar doelman Jaron Hegeman van Broekland gaf geen krimp. Na rust kabbelde de wedstrijd met weinig hoogtepunten voort en was het eigenlijk wachten op het eindsignaal. Dat laatste fluitje van scheidsrechter Mulder uit Epe kwam er dan ook precies na negentig minuten voetbal. Door de 0-0 uitslag klasseerde USV zich als tweede in de 5e klasse H.

Zondag staat de eerste wedstrijd in de nacompetitie op het programma. Dan moet het team van coach Joshua Nijlant om 14.00 uur in en tegen Raalte aantreden. De tegenstander uit Raalte belandde op de voorlaatste plaats in de 4e klasse en is hierdoor veroordeeld tot het spelen van de extra wedstrijden.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.