Home / archiefcentraal / tweetal aangehouden voor heling fiets

tweetal aangehouden voor heling fiets

Een 24-jarige plaatsgenote herkende haar gestolen fiets die inmiddels was voorzien van een andere kleur. Toen een van de vijftienjarige jongens bij de fiets aan kwam lopen sprak zij hem aan. De jongen verklaarde dat hij de fiets van de andere vijftienjarige jongen had geleend. Toen deze ter plaatse kwam verklaarde ook deze de fiets weer van een onbekende te hebben geleend. Het tweetal werd ingesloten op het bureau. Daar werden hun ouders in kennis gesteld. Tegen het tweetal werd proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.