Home / archiefcentraal / tuin en bloem in centrum ommen

tuin en bloem in centrum ommen

Elk plein in het centrum van Ommen heeft een ander thema. Op het Kerkplein is dit bloemen en planten, met onder meer Arjan Schepers Vaste Planten, Eucalyptuskwekerij Koala, Bijlentuingereedschap.nl, de Nederlandse Rozenvereniging en Coco-potgrond.

Op de Varsenerpoort is het tuinmeubelenplein. Blokker zorgt hier voor een tuinmeubelenshow, Hoeve Houtindustrie presenteert hun aanbod van steigerhouten tuinmeubelen en bloembakken, waaronder hun nieuwe picknicktafel waarbij je niet over de bank heen hoeft te stappen. Van Mourik Tuintafels is specialist in op maat gemaakt grote tuintafels.

Behalve op de pleinen is Tuin&Bloem ook te vinden in de Kerkstraat, Bermerstraat, Brugstraat, Kruisstraat en op de Markt. Zoals Henk Bremmer op de hoek van de Varsenerpoort en Bermerstraat. Hij is gespecialiseerd in hovenierswerk, bosbouw en bestratingen. Workshopboerderij Lavandula demonstreert de nieuwste technieken en De Arendshoeve vertelt alles over bloemschikken. Bij Creazijn is het mogelijk om zeepkettingen te maken. Groei&Bloei in de Brugstraat weet alles over bloemschikken en tuinieren. Ook in de Brugstraat is het tijdschrift Onze Tuin.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.