tien aed gediplomeerden erbij in ankum

Plaatselijk Belang Ankum en EHBO vereniging Hoonhorst-Dalfsen hebben onlangs voor de derde keer een reanimatie- (BLS) en AED-cursus georganiseerd. De cursus bestond uit twee avonden. Op de eerste avond werd vooral het reanimeren uitgelegd, en geoefend. Op de tweede avond kwam ook de Automatische Externe Defibrillator (AED) erbij.

Deze cursus werd gegeven volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad en door de NRR gecertificeerd instructeurs BLS – AED, mevrouw A. v.d. Hulst en mevrouw M. Boerdijk. Tien deelnemersontvingen een certificaat. De volgende deelnemers hebben het certificaat ontvangen:

Gerrie Verhaar, Henny Jansen, Gerrie Eikenaar, Miny Koelewijn, Wouter Nijentap, Teun v.d. Kamp, Arjan Emmink, Tamara Welgraaf, Erik Westerhof, Wia Willems en Monique Hollak.

De cursus werd gegeven in café-restaurant Het Roode Hert aan de Hessenweg in Ankum. Vanwege de grote belangstelling wordt er in september nogmaals zo’n cursus voor leden georganiseerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.