Home / archiefcentraal / tegenstander regioteam wint terborg toernooi

tegenstander regioteam wint terborg toernooi

Het Braziliaanse Cruzeiro EC, binnenkort tegenstander van het Regioteam gemeente Hardenberg, heeft het prestigieuze Terborg Toernooi gewonnen. De Brazilianen wonnen zondagmiddag 19 mei de finale met 3-1 van het team van trainer Fred Grim. Net als vorig jaar moesten de A-junioren van Ajax hun meerdere erkennen in Cruzeiro. In de groepsfase hadden de Amsterdammers nog met 0-0 gelijk gespeeld tegen het jeugdteam van Cruzeiro Esporte Clube.

Michel Jansen, samen met Gert Heerkes coach van het Regioteam, heeft de Brazilianen vrijdag in Terborg bekeken in de wedstrijd tegen De Graafschap (0-0). Volgens Jansen beschikt Cruzeiro over een goed team dat echt op z’n Braziliaans speelt.

De winnaars van het toernooi komen 29 mei aanstaande naar sportpark De Boshoek in Hardenberg om een wedstrijd te spelen tegen het Regioteam gemeente Hardenberg. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Lees ook

USV wint met 5-0 van Vilsteren

NIEUWLEUSEN/VILSTEREN – De ervaren coach Dik Runherd had de geel/zwarte Vilsteren-bus een klein uurtje uitstekend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.