t asje doneert 750 euro aan gert ubels

Restaurant Auberge ’t Asje uit Dalfsen steunt Gert Ubels die op 7 juni de Alpe d’Huez beklimt om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. De restauranteigenaren Lianne en Bennie Buitenhuis-Mendels stelden in april 1 euro per couvert beschikbaar voor Ubels. In totaal kwam daar een bedrag uit van 750 euro.

Gert Ubels werkt als ambulancechauffeur bij de ambulancedienst RAV IJsselland, waardoor hij dagelijks veel kankerpatiënten tegenkomt. “Zieke mensen voeren elke dag een strijd, en geven niet op. Deze strijd hoeven ze niet alleen te voeren. Daarom wil ik fietsen en meestrijden tegen kanker, en zet ik me belangeloos in om geld in te zamelen voor meer onderzoek.” Gert Ubels is te steunen via http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/gertubels/gert-ubels/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.