Home / archiefcentraal / sv dedemsvaart kampioen 4e klasse b

sv dedemsvaart kampioen 4e klasse b

Door de winst van 4-2 tegen Borne, werd SV Dedemsvaart afgelopen weekend kampioen. De eerste 24 minuten van de wedstrijd waren voor SV Dedemsvaart misschien wel de beste minuten van het seizoen. Goed combinatiespel en vlotte aanvallen richting het doel. Borne, toch de nummer drie van de ranglijst, kwam er in de beginfase niet aan te pas.

De thuisploeg wilde kampioen wilde worden en zeer geconcentreerd ging het team op zoek naar doelpunten. Die kwamen ook snel. Een loepzuivere hattrick van Reamon Knol in de eerste zeventien minuten zette Dedemsvaart in een zetel. Ruben Klinkenberg werd in de 24e minuut van het veld gestuurd na een overtreding binnen de zestien. De penalty werd benut en Dedemsvaart slaagde er na die tegenvaller niet meer in om het niveau van het eerste deel van de wedstrijd weer te bereiken. Borne kwam nog dichtbij, maar uiteindelijk won Dedemsvaart de wedstrijd met 4-2 dankzij nog een doelpunt van Reamon Knol.

In de zevende minuut werd de score geopend. Een corner van Joram Tupamahu werd goed afgerond door Knol, 1-0. Vijf minuten later schoot Knol de 2-0 binnen en weer vijf minuten later kon nummer drie worden genoteerd. Dat was ook de mooiste goal van de middag. Vanaf de hoek van de zestien schoot Knol de bal snoeihard in de bovenhoek, 3-0. Dedemsvaart lag op koers en het kampioenschap kwam binnen handbereik. Rond de 24e minuut leek er een vervelende kink in de kabel te komen. Klinkenberg werd van het veld gezonden en de toegekende penalty werd benut, 3-1. Niet veel later mocht ook Dedemsvaart een strafschop nemen. De dader kreeg ‘slechts’ geel en de strafschop werd door captain Poppen gemist. Met tien man kwam Dedemsvaart in de eerste helft niet meer aan aanvallen toe.

Ook in de tweede helft voetbalde Dedemsvaart vooral achteruit. Het liet de tegenstander komen en de supporter schlemielig liet verrassen. Hij verkeek zich op een afstandschot waarna de bal via zijn handen in het doel belandde, 3-2. Gelukkig voor de thuisploeg werd één van de schaarse aanvallen van SV Dedemsvaart zes minuten later doeltreffend afgerond. Opnieuw was Knol de man die scoorde, 4-2. Dat werd ook de eindstand, waarna er nog even flink feest werd gevierd in Dedemsvaart. Voor foto’s zie www.svdedemsvaart.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.