sv dalfsen e3 pakt de beker

Afgelopen zaterdag werden op Sportpark Het Klaverblad te Nieuwleusen de KNVB regiobekerfinales gespeeld. SV Dalfsen E3 had zich via een aantal knappe overwinningen geplaatst en speelde de finale tegen Hellendoorn E5. Beide ploegen kenden elkaar goed uit de competitie waarin Hellendoorn E5 kampioen werd.

Vanaf het begin werd fel gestreden en Dalfsen had het betere van het spel. Goede combinaties werden afgewisseld met schoten van afstand en knap verdedigingswerk. Ook keeper Rutger Looijenstijn was attent en wist menige aanval van Hellendoorn onschadelijk te maken. De rust werd bereikt met een 0-0 stand. Na de pauze een nog feller Dalfsen met als uitblinker Kariem Own. Terwijl het meegereisde publiek enthousiast aanmoedigde scoorde hij twee keer waar Hellendoorn geen antwoord op had. Dalfsen speelde de wedstrijd gecontroleerd uit en de beker was een feit.

Na de officiële huldiging vertrokken de spelers en supporters naar het terras van sponsor Het Roode Hert waar de wedstrijd onder het genot van een hapje en drankje werd geëvalueerd. Aansluitend werd een rondrit per platte wagen door de dorp gemaakt en keerde iedereen moe maar tevreden huiswaarts.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.