Home / archiefcentraal / sv dalfsen 7 glansrijk kampioen

sv dalfsen 7 glansrijk kampioen

Feest voor SV Dalfsen 7: zondag werd het team kampioen. Het had aan een punt al genoeg om kampioen te worden, maar het team van Michiel van de Berg en Bas Ganzeboer pakte drie punten tegen Broekland 3.

Na de overwinning beklom het team een platte wagen voor een rondgang door het dorp: heel Dalfsen mocht weten dat SV Dalfsen weer een kampioen rijker is. Hierna werd de barbecue ontstoken en was het ouderwets gezellig in het clubgebouw op Sportpark Gerner.

Het team bestaat volgens de vereniging uit een ‘perfecte combinatie van jong en oud’, en heeft een jaar lang toegewerkt naar dit resultaat. Een mix van goedbezochte trainingen, perfecte opkomst en inzet bij wedstrijden en een goede teamgeest zorgde voor het kampioenschap.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.