Home / archiefcentraal / sponsoractiviteiten samenloop voor hoop

sponsoractiviteiten samenloop voor hoop

Verschillende teams die meedoen aan de Samenloop voor Hoop hebben een sponsoractie opgezet. Ze doen dit om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding.

Zo heeft team ‘Groen gaat voor hoop’ een EK-pool opgezet. Deelname hieraan kost 5 euro. Ook organiseert dat team een ‘Vroege Vogel Wandeling’. Deelname hieraan kost 7,50 euro en dat is inclusief koffie, thee en krentenwegge. Team ‘De Lindelopers’ verkoopt tassen, sleutelhangers en deurhangers voor 5 euro. Daarnaast verkoopt dat team verse worst en rookworst. Een kilo verse worst of drie rookworsten kosten 6 euro. Voor meer informatie over de sponsoracties: www.samenloopvoorhoop.nl onder sponsoracties.

De Samenloop voor Hoop is een evenement voor kankerpatiënten, ‘survivors’ en hun naasten, waarbij teams 24 uur lang over de baan van atletiekvereniging ACO Van Elderen wandelen. Het vindt plaats op 16 en 17 juni en in de aanloop proberen de teams zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.