Home / archiefcentraal / slagharen is zoover recommended 2012

slagharen is zoover recommended 2012

Attractie- & Vakantiepark Slagharen heeft voor het jaar 2012 een Zoover Recommended ontvangen. De Recommended status geeft weer dat Slagharen door zijn bezoekers zeer positief gewaardeerd wordt. Directrice Angelique Klar: “Deze publiekswaardering is heel belangrijk voor ons. Het geeft aan dat we de juiste koers volgen en onze toekomstplannen verder kunnen uitbouwen.”

Zoover is een website met beoordelingen over accommodaties, vakantiebestemmingen en bezienswaardigheden voor reizigers en door reizigers. De Zoover Recommended is onderdeel van de Zoover Awards, die voor de vierde keer wordt uitgereikt. Recommended accommodaties scoren hoger dan een 7.5 op Zoover.

Sinds 2009 zijn de Zoover Awards uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. De groep accommodaties die op Zoover zeer verdienstelijk scoort ontvangen het keurmerk “Zoover Recommended”. Bij de Zoover Awards kunnen vakantieverblijven het predicaat verdienen op basis van de beoordelingen op Zoover.

Vorige week is ook het Freizeitpark-Tester Team langs geweest en heeft Attractie- & Vakantiepark Slagharen Top bevonden op vier categorieën. Dat zijn familiepark, prijs/ kwaliteitsverhouding, medewerkers en speciaal aan te bevelen voor kinderen.

Voor meer informatie: www.zoover.nl en www.slagharen.com

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.