Home / archiefcentraal / scoutingkamp in het wilde westen

scoutingkamp in het wilde westen

Het thema van het kamp was cowboys en indianen. Als snel werd de postkoets overvallen en moesten de kinderen allerlei activiteiten en spelletjes doen om het goud terug te krijgen van de bandieten. Zo hebben de kinderen een oude indiaan geholpen haar gouden bijl terug te vinden in een spannende spooktocht ‘s avonds in het donker.

Met het prachtige weer was het ook heerlijk spelen in de Sahara, waar ze hutten hebben gebouwd en van een kabelbaan zijn geroetsjt. Elke avond was er een kampvuur en op de laatste dag hebben de welpen een voorstelling line dancing aan de ouders gegeven.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.