scoutingkamp in het wilde westen

Het thema van het kamp was cowboys en indianen. Als snel werd de postkoets overvallen en moesten de kinderen allerlei activiteiten en spelletjes doen om het goud terug te krijgen van de bandieten. Zo hebben de kinderen een oude indiaan geholpen haar gouden bijl terug te vinden in een spannende spooktocht ’s avonds in het donker.

Met het prachtige weer was het ook heerlijk spelen in de Sahara, waar ze hutten hebben gebouwd en van een kabelbaan zijn geroetsjt. Elke avond was er een kampvuur en op de laatste dag hebben de welpen een voorstelling line dancing aan de ouders gegeven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.