Home / archiefcentraal / scootmobielers trainen in dalfsen en nleusen

scootmobielers trainen in dalfsen en nleusen

Onder zomerse omstandigheden hebben dinsdag 22 mei 30 mensen deelgenomen aan de scootmobieltrainingen in zowel Dalfsen als Nieuwleusen. In Nieuwleusen trainden tien personen en in Dalfsen twintig. De organisatie was in handen van Welzijn Ouderen, de ouderenbonden, VVN afdeling Dalfsen en de gemeente Dalfsen.

Naast een theoriegedeelte bestond de training uit diverse oefeningen. Ook lieten de deelnemers hun ogen en gehoor testen. Deze test werd verricht door respectievelijk opticiën Frans Bockhoven van Mol&Adelaar en Lisette Pol van Hoorcentrum, beiden gevestigd in Dalfsen.

Alle deelnemers ontvingen na afloop een Bewijs van deelname.Deze werd uitgereikt door Jan Rosink,secretaris VVN afdeling Dalfsen. Wethouder Goldsteen van Verkeer en Vervoer heeft beide locaties bezocht en daarbij gewezen op het belang van het volgen van een dergelijke training. De algehele indruk van de deelnemers was dat men deze training als zeer nuttig en leerzaam heeft ervaren.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.