Home / archiefcentraal / ruben geys wint opnieuw beverwijkloop

ruben geys wint opnieuw beverwijkloop

De Belg Ruben Geys won zaterdag 19 mei opnieuw de Bouwbedrijf Beverwijkloop in Balkbrug. Ook Ginny Dunnewind won, net als vorig jaar, de vijf kilometer in haar klasse. De Zwolse Hellen de Vries won voor de derde keer in Balkbrug.

Met 320 deelnemers was er een grote opkomt, bij zowel de jeugd als op de vijf en tien kilometer. Door de massaliteit (140) op de 10 kilometer werd de rijbaan zelfs even afgezet om de lopers op een brede weg de gelegenheid te geven een goede positie te veroveren voor het vervolg van de route door bos en over de weg.

“Al met al zijn deelnemers tevreden over de organisatie, het unieke parcours door bos en over straat en speaker Henk Borgmeijer wist iedere sporter en toeschouwer te stimuleren en te amuseren op een geweldige manier”, aldus de organisatie.

Meer uitslagen en foto’s zijn te vinden op www.duursportpromotiebalkbrug.nl

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.