Home / archiefcentraal / ronkende tractoren op trekkerslep lemele

ronkende tractoren op trekkerslep lemele

Ronkende motoren, zwarte rookpluimen en heel veel trekkers. De eerste editie van trekkerslep Lemele is een feit. Maandag 28 mei, Tweede Pinksterdag staat het terrein aan de Korteveldsweg in het teken van dit spektakel. Er worden in totaal 136 trekkers verwacht.

Welke trekker trekt de sleepwagen het verst? Daar gaat het om bij de trekkerslep in Lemele. De baan is 100 meter lang en de verschillende deelnemers worden ingedeeld op basis van gewicht van de trekker. Zo ontstaan er in totaal 9 klassen waarin zowel met standaard trekkers als niet-standaard trekkers gestreden wordt om de eerste plaats.

De wedstrijd begint om 9.30 uur en is omstreeks 18 uur afgelopen. Voor de allerkleinsten zal er een springkussen aanwezig zijn. Kortom een uitje voor het hele gezin. Meer informatie op www.trekkerslep-lemele.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.