Home / archiefcentraal / rolsteiger service voor verhuur en verkoop

rolsteiger service voor verhuur en verkoop

Daarnaast regelen de twee ook de keuringen van klimmateriaal en is het mogelijk om rolsteigers van het eerder genoemde merk te huren. De steigers zijn geladen op daarvoor bestemde aanhangers, zodat de huurder alleen maar zijn/haar kentekenplaat hoeft te bevestigen.

Kevin en Patrick zijn beiden ook actief als ZZP-er. Kevin onder de naam Bouwservice Buitenkamp en Patrick als Bouwbedrijf P. Schuurman. De twee zijn gevestigd in hetzelfde pand aan de Van Ruisdaelstraat in Ommen en beiden voorzien in allerhande bouwdiensten. Van uitbouw tot volledige nieuwbouw. “We werken heel veel samen”, vertelt Patrick. “De ene klus staat op naam van Kevin, de ander op mijn naam. We kennen elkaar al jaren. Voordat we voor onszelf begonnen, werkten we een tijd lang samen bij dezelfde baas. Het begon allemaal met kleine opdrachten, maar de laatste tijd worden we ook regelmatig ingeschakeld voor grotere klussen.”

Een deel van hun steigermateriaal was altijd al bestemd voor de verhuur. Een tijdje geleden kochten de twee een partij nieuwe steigers van ASC-group. Na contacten met de dealer besloten ze zich verder te profileren als subdealer. “We bieden een zeer compleet aanbod, geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Alle materialen voldoen aan de kwaliteitsnormen volgens NEN 2484/NEN EN 1004.”

Bouwservice Buitenkamp beschikt sinds kort over het Keurmerk Kwaliteitsvakman. Bouwbedrijf P. Schuurman hoopt dat certificaat binnen afzienbare tijd te behalen. Om over het certificaat te beschikken, moet het bedrijf in kwestie positieve klantbeoordelingen krijgen. Daarnaast komen de medewerkers van de verstrekkende organisatie onaangekondigd kwaliteitscontroles doen. “En het garandeert dat opdrachten vanaf 10.000 euro ook daadwerkelijk afgemaakt worden”, stelt Kevin. “Zie het maar als de ZZP-versie van het Bouwgarantiefonds. Ook als de ZZP-er failliet gaat, heeft de klant dus zekerheid.”

Meer informatie op www.bouwservicebuitenkamp.nl, www.bouwbedrijf-pschuurman.nl en www.kwaliteitsvakman.nl.

Jaarlijkse keuringen van steigermateriaal zijn verplicht voor bedrijven met personeel. “Maar desgewenst komen we ook bij de particulier, zodat die verzekerd is van veilig klimmateriaal.” De keuringen geschieden aan de hand van de eerder genoemde kwaliteitstandaarden. Bij goedkeuring, ontvangt de klant een bewijs.

Wanneer je als particulier slechts een korte periode over klimmateriaal wilt beschikken, verhuurt Rolsteiger Service Ommen professionele rolsteigers. De werkhoogte is 8,2 meter, maar desgewenst is hoger materiaal ook mogelijk. “De verhuur van steigers liep altijd al goed”, stelt het tweetal. “We zien de laatste tijd echter een sterk stijgende lijn. Juist in deze economisch wat mindere tijden, bezuinigen mensen door zelf aan de slag te gaan. Het werkt hartstikke simpel. De verkoop en verhuur verloopt via onze eigen site. En we durven rustig te zeggen dat we de goedkoopste zijn in de regio!”

Voor meer informatie zie www.rolsteigerserviceommen.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.