Home / archiefcentraal / rijbewijs ingevorderd bij controle

rijbewijs ingevorderd bij controle

Tijdens een alcoholcontrole op de Stouweweg op vrijdagavond 4 mei is van een 31-jarige automobilist uit Lemelerveld het rijbewijs ingevorderd. Bij een rijdende alcoholcontrole in het Vechtdalgebied werden in totaal 222 automobilisten gecontroleerd. Alleen de automobilist uit Lemelerveld bleek ernstig in overtreding te zijn. De ademanalyse op het bureau gaf een uitslag van 625 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een proces-verbaal uitgereikt.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.