Home / archiefcentraal / rick oosterlaar wint in mtb topcompetitie

rick oosterlaar wint in mtb topcompetitie

Mountainbiker Rick Oosterlaar van het ATB-Team Lemelerveld won zaterdag in Apeldoorn de derde wedstrijd die meetelde voor de Dyna-Sys MTB Topcompetitie. In de laatste ronde dunde de kopgroep uit tot twee man, en na een sprint kwam Rick Oosterlaar net voor Steven Eskes over de eindstreep. Jeroen Wessel finishte na een inhaalrace op de dertiende plaats.

Het parcours was iets ingekort ten opzichte van voorgaande jaren en er waren enkele technische elementen toegevoegd. Met het nodige klimwerk erin bleek het een loodzware ronde te zijn. Het voltallige ATB-Team Lemelerveld nam deel aan de wedstrijd.

Bij de Masters 40+ stond Dienand Broekhuis zondagochtend aan het vertrek. Nadat een kopgroep van zes man vooraan wegreed, reed Broekhuis in een achtervolgend groepje. De gehele wedstrijd hield hij stand in deze groep. Hij finishte uiteindelijk op een zevende plaats en noteerde hiermee zijn eerste top 10-klassering van het seizoen.

Jordy Luisman en de broers Rob en Mark van der Heijden stonden zondagmiddag bij de Elites en Beloften aan het vertrek. Luisman kende een goede start maar constateerde als snel dat hij niet in goeden doen was. Hij besloot vroegtijdig uit de wedstrijd te stappen. Rob van der Heijden reed een sterke wedstrijd en finishte op plek zeventien. Mark van der Heijden kwam als 34e over de eindstreep. Deze wedstrijd werd gewonnen door de Belg Tom Meeusen.

Over twee weken rijden alle renners van ATB-Team Lemelerveld in Holten hun thuiswedstrijd. Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.