Home / archiefcentraal / qr route begeleidt chinese toerist

qr route begeleidt chinese toerist

Het bureau verwacht dat de route ook interessant is voor de lokale bewoners.

Door de zogenaamde QR-code met een mobiele telefoon te scannen, krijgt men informatie over opmerkelijke plekken in de omgeving en de bereikbaarheid ervan. Verder wordt melding gemaakt van diverse interessante weetjes over de streek en haar bewoners. Tu Nao Wan Chu heeft de route toegankelijk gemaakt voor zowel de Chinese toerist als de lokale bewoner door de informatie tweetalig aan te bieden.

De route start bij het busstation van Zwolle, om vervolgens via haltes Park de Wezenlanden, Westeinde, Nieuwleusen centrum, Balkbrug centrum en Haitjema in de Krikkenstraat in Dedemsvaart te eindigen.

“De Chinese toerist volgt daarmee een deel van de route die Oppermeester Liu Chao-tsi destijds heeft afgelegd”, aldus Tu Nao Wan Chu vertegenwoordiger Joyce Overbeek. Voor informatie over de route kun je terecht op www.tu-nao-wan-chu.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.