Home / archiefcentraal / pupillentoernooi bij sv nieuwleusen

pupillentoernooi bij sv nieuwleusen

Op sportpark ‘t Klaverblad van SV Nieuwleusen vindt zaterdag 2 juni een groot pupillentoernooi plaats. In totaal maken 80 teams hun opwachting.

Om 9.00 uur beginnen de eerste wedstrijden in de F-poules. Er zijn 40 teams aangemeld die elk onderverdeeld zijn in 8 poules. Bij de plaatsing van de teams in de poules is zoveel mogelijk rekening gehouden met de geschatte sterkte van de teams. Alle velden worden benut voor de 80 te spelen wedstrijden van elk 18 minuten. Om 12.20 uur zijn alle wedstrijden bij de F-pupillen gespeeld en worden er medailles uitgereikt aan alle deelnemers.

In de middag komen vanaf 13.30 uur de E-pupillen aan de beurt. Ook hier zijn 8 poules gevormd nadat voor deze iets oudere pupillen bijna 40 aanmelding zijn ontvangen. De laatste wedstrijden bij de E-pupillen zijn om 16:50uur afgelopen. Na afloop van de poule wedstrijden worden net als bij de F-pupillen medailles uitgereikt aan alle deelnemers.

Naast 18 deelnemende teams van S.V. Nieuwleusen doen er ook teams mee uit andere KNVB-regio’s. Voor veel teams zal het pupillen toernooi de eerste kennismaking zijn met S.V. Nieuwleusen. De volgende verenigingen hebben één of meerdere teams aangemeld: Den Ham, FC Meppel, Heeten, Heino, HH’97, IJVV, OVC’21, OZC, S Heerenbroek, Sportlust Vroomshoop, Staphorst, SV Zwolle, SVI, Vroomshoopse Boys , vv De Weide, Vitesse’63, Wacker IJhorst Combinatie. Het nieuwe parkeerterrein op het middengebied zal behoorlijk gevuld worden.

Het toernooi is vorig jaar succesvol gelopen mede door de inbreng van vrijwilligers en sponsoren. De meeste van deze leden zijn tijdens het toernooi actief als scheidsrechter, want om alle wedstrijden goed tot een einde te brengen zijn maar liefst 32 scheidsrechters nodig.

De club verwacht dat zaterdag zo’n 700 spelers actief zijn en dat er veel animo is om deze jeugdige spelers te supporten.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.