proef dalfsen op 8 september

Een aantal verenigingen uit Dalfsen hebben grondig samengewerkt. De resultaten van deze samenwerking zijn te aanschouwen op zaterdag 8 september. De verenigingen zijn: Sint Arnoldus, Beleef Dalfsen, Westermolen en Plaatselijk Belang dorp Dalfsen.

De verschillende verenigingen zorgen op 8 september voor een gevarieerd programma:

• Sint Arnoldus houdt voor de tiende maal het traditionele Bierfestival bij de Trefkoele. De muziek overdag wordt verzorgd door John Hill en Nikx. ’s Avonds neemt Nikx afscheid met een spetterend optreden.

• Beleef Dalfsen houdt samen met het Plaatselijk Belang fiets- en wandeltochten langs een aantal van Dalfsens mooie monumenten.

• De Westermolen stelt na een restauratie van twee jaar haar deuren weer open voor het publiek. Er worden tourritten uitgeschreven tussen de drie vernieuwde molens van gemeente Dalfsen.

• Het PBdD stelt diverse kramen op langs de uitgeschreven wandelroutes door het dorp op, waar de lokale horeca haar kunsten aanbiedt.

Uiteraard is bovenstaande slechts een kleine hap uit het geheel. Ook vindt de jaarlijkse Herefordkeuring plaats bij het station. De organisatie houdt iedereen op de hoogte van verdere uitwerking van de plannen, via www.proefdalfsen.nl, twitter@proefdalfsen en facbook.com/ProefDalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.