Home / archiefcentraal / predicaat hofleverancier voor kappers

predicaat hofleverancier voor kappers

Na anderhalve eeuw Kappers mogen Karin en Jean Huitink het koninklijk wapen met de toevoeging ‘bij Koninklijke beschikking Hofleverancier’ voeren. Op vrijdag 14 september zal de Commissaris van de Koningin Bijleveld-Schouten van Overijssel de onderscheiding uitreiken die Kappers tot hofleverancier maakt.

De eigenaars krijgen het predicaat omdat zij de vijfde generatie zijn die met succes het bedrijf leiden. Het predicaat wordt aan zowel de molen als aan het horecabedrijf toegekend. Dit omdat het een bijzonderheid is dat uit één familie twee bedrijven voortkwamen die meer dan 150 jaar bestaan.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.