pot duitsland wint finale van nederland

“Duitsland heeft een goed elftal dat goed kan voetballen. Op toernooien komen ze altijd ver en ik denk dat ze dit EK de hoofdprijs pakken. Nederland gaat het ook goed doen, maar die laat het altijd op het laatste moment afweten.”

Pot vervolgt: “In de poulewedstrijd Nederland – Duitsland wordt het een gelijkspelletje, maar in de finale haalt Oranje het net niet.” Mocht het zo zijn dat Nederland al eerder wordt uitgeschakeld is het volgens Pot Spanje die tegen Duitsland in de finale staat.

Op de vraag wie de speler van het toernooi wordt, heeft Pot ook meteen een antwoord klaar. “Mesut Özil, de nummer 10 van Duitsland! Ja, dat is een geweldige speler. Daar gaat iedereen van genieten dit EK. Ik wel tenminste. Özil gaat heel belangrijk zijn voor Duitsland. Daarom denk ik ook dat ze in de finale komen. Maar”, stelt de Eagles-speler, “ik hoop natuurlijk dat ik ongelijk heb en Nederland de finale gewoon wint.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.