politie let op diefstal zitmaaiers

Naast het goed afsluiten van de schuur waarin de maaier staat en het op slot zetten van de maaier is het van belang om verdachte situaties bij de politie te melden. Bij de diefstallen moet gebruik gemaakt worden van bijvoorbeeld een bestelbus, vrachtwagentje of aanhanger waarin de zitmaaiers vervoerd worden en dit moet, helemaal midden in de nacht, opvallen.

Bovendien is het mogelijk dat door de daders overdag al uitgekeken wordt naar mogelijk te stelen maaiers. Ook verdachte situaties die overdag worden waargenomen kunnen dus aan de politie gemeld worden. Het melden van de verdachte situaties kan via telefoonnummer 0900-8844. U kunt dan vragen naar het team Hardenberg.

Ziet u dat er daadwerkelijk ergens wordt ingebroken of een goed wordt weggenomen dan kunt u direct 112 bellen. Met een beschrijving van het misdrijf, de dader en eventueel de vluchtrichting kan de politie snel in actie komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.