Home / Ankum / plaatselijk belang ankum eo steunt hospice

plaatselijk belang ankum eo steunt hospice

Plaatselijk Belang Ankum e.o. heeft Het Hospice ´t Huis De Pastorie, dat in juni de deuren opent, op maandag 21 mei een bedrag van 500 euro overhandigd. Tijdens het brengen van hout- en snoeiafval, en tijdens het paasvuur konden mensne een donatie doen. De inwoners uit Ankum dragen het Hospice ´t Huis de Pastorie een warm hart toe. Het bedrag is maandag 21 mei aangeboden aan Herma Nap, bestuurslid van Hospice ´t Huis De Pastorie. Zij was erg blij met deze gift.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.