ozc speelt kater weg met ruime zege

OZC speelde donderdagmiddag op ’t Hoge Holt de kater van afgelopen zaterdag weg met een dik verdiende 0-4 zege op Gramsbergen. Gerrit Makkinga van OZC was heel erg content met deze zege. “Op een paar spelde prikjes na, heeft Gramsbergen geen kans gehad. We waren duidelijke de betere ploeg, en met Redmar Roelofs, Koen Tip en Sander Biemans er weer bij, zijn we toch een stuk sterker.

Vooral Koen Tip, die zaterdag geschorst was, speelde een uitstekende pot. Ook Redmar Roelofs brengt wat extra. Roelofs was duidelijk aanwezig, met zijn twee treffers. Niks ten nadele van de jongens die ze hebben vervangen, maar het zijn toch wel bepalende spelers voor ons. Zaterdag moeten we gewoon de klus klaren, en waarschijnlijk moeten we dan nog twee keer tegen IJVV”.

Pascal Weteringe had zijn spelers opdracht gegeven om vooral over de vleugels te spelen, want daar lag de zwakte van Gramsbergen. OZC hield zich keurig aan deze taktiek, want voor rust was het 0-3. De gebroeders van Rijn zorgden voor 0-1 en 0-2, waarna Roelofs het vonnis voltrok voor Gramsbergen. Een knappe prestatie na de nederlaag bij ON in de slot minuut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.