Home / archiefcentraal / ozc moet nog nacompetitie spelen

ozc moet nog nacompetitie spelen

Waar iedereen bang voor was, is waarheid geworden. OZC bewees zich zelf zaterdag een slechte dienst door met 1-0 te verliezen bij Oranje Nassau. Tot aan de 93ste minuut was er niks aan de hand, maar door een alles of niets poging van de Oranje hemden was het Danny Egberink die OZC de das om deed door te scoren.

In een zenuwslopende partij, was OZC de boven liggende partij, maar wist de kansen die het kreeg niet te benutten. Nicky van Rijn had in de eerste helft een dot van een kans maar zijn bal ging aan de verkeerde kant van de paal naast. Oranje Nassau dat moest winnen, kreeg weinig kansen. Uit een counter raakte Zwonnimir Piljic de buitenkant van de paal, maar dat was ook het enige wapenfeit van de oranje hemden.

Na rust zette O.N even aan, maar na een kwartier nam OZC het heft weer in handen. Het was niet best en heel veel balverlies. Floris Buitenhuis probeerde nog wel wat lijn en rust in het spel te krijgen, maar was een roepende in de woestijn. Hij zal zelf nog wel terug denken aan de kans die hij zelf kreeg. Zette een keurige één twee op, kwam alleen voor de keeper. Hij twijfelde waarschijnlijk tussen zelf scoren of terug leggen. Nu werd het allebei niks.

Koen Tip die geschorst was, had het niet meer. Met een bleek getrokken bekkie liep hij maar wat te ijsberen. Hij zakte bijna door de grond toen O.N diep in blessure tijd alsnog toesloeg.

Donderdag mag Pascal Weteringe de ploeg weer opladen voor de wedstrijd tegen Gramsbergen. Hij zal nog een zware kluif worden, want de spelers lagen verslagen op de grond. Sommigen waren er het liefst onder gekropen. “We hebben het niet hier laten liggen, maar veel eerder. We moeten gewoon weer de motivatie opbrengen om het nog te redden”, aldus de trainer, die had gehoopt op een mooi feestje.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.