Home / archiefcentraal / ovc21 en vv ozc omen vormen een jeugdteam

ovc21 en vv ozc omen vormen een jeugdteam

Binnen de voetbalverenigingen OVC’21 en OZC uit Ommen is het komende voetbal seizoen 2012-2013 een gebrek aan A-junioren om zelfstandig een tweede A-junioren team in de competitie aan de start te krijgen. Daarom is op dinsdag 29 mei onder de naam OVZC de samenwerking tussen beide verenigingen gestart. Het tenue en het logo werden onthuld, en de inschrijving aan de KNVB werd ondertekend.

De samenwerking is totstand gekomen door een gesprek tussen Cor Coenen en Marcel Kampman van OVC’21 en Henk Jan Grobbe van vv OZC. Dat gesprek had als insteek: ‘Hoe kunnen we ervoor zorgen dat alle A-junioren komend seizoen kunnen voetballen?’

Na inventarisatie van het aantal spelers, het bespreken van mogelijke knelpunten, hoe het te organiseren, welke spelregels gelden omtrent samenwerken vanuit de KNVB en ga zo maar door is er uiteindelijk een plan ontwikkeld. Na weken van beraadslagingen en diverse overleggen heeft dit geresulteerd in een voorstel “Samenwerking A junioren 2012-2013” wat ter goedkeuring aan beide besturen is voorgelegd.

Begin mei is door beide besturen op hoofdlijnen goedkeuring gegeven waarna de laatste inhoudelijke zaken konden worden afgerond.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.