Home / archiefcentraal / open huis dabeko ook voor consumenten

open huis dabeko ook voor consumenten

Ruim vijfhonderd mensen kwamen afgelopen zaterdag naar het open huis van Dabeko in Dalfsen. Ter ere van het 25-jarig jubileum werden bezoekers rondgeleid door alle afdelingen van het bedrijf, waaronder het bandenhotel. “We leveren niet direct aan de consument, maar vonden dit een mooie gelegenheid om toch wat terug te doen voor de lokale bevolking”, zegt Remco Kemerink, samen met Anton van der Kolk eigenaar van Dabeko.

Hoogtepunt was de demonstratie driften door autocoureur Tim Coronel. Het publiek genoot zichtbaar van de spectaculaire bochten en slipwerk van de Dakar-buggy, die snel accelereert naar topsnelheid. Daarnaast was er onder meer een demotruck van de Dakar rally, een formule 1-simulator en een kids & car-baan.

Dabeko maakte tevens bekend dat eind augustus een derde vestiging in Coevorden wordt geopend.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.