open huis dabeko ook voor consumenten

Ruim vijfhonderd mensen kwamen afgelopen zaterdag naar het open huis van Dabeko in Dalfsen. Ter ere van het 25-jarig jubileum werden bezoekers rondgeleid door alle afdelingen van het bedrijf, waaronder het bandenhotel. “We leveren niet direct aan de consument, maar vonden dit een mooie gelegenheid om toch wat terug te doen voor de lokale bevolking”, zegt Remco Kemerink, samen met Anton van der Kolk eigenaar van Dabeko.

Hoogtepunt was de demonstratie driften door autocoureur Tim Coronel. Het publiek genoot zichtbaar van de spectaculaire bochten en slipwerk van de Dakar-buggy, die snel accelereert naar topsnelheid. Daarnaast was er onder meer een demotruck van de Dakar rally, een formule 1-simulator en een kids & car-baan.

Dabeko maakte tevens bekend dat eind augustus een derde vestiging in Coevorden wordt geopend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.