open huis bij hospice t huis de pastorie

Op vrijdagmiddag 8 juni 2012 zal hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen officieel worden geopend.

“Natuurlijk hadden we graag voor die opening alle inwoners uit de Gemeenten Dalfsen en Ommen willen uitnodigen maar om praktische redenen kan dat nu eenmaal niet” aldus Jan Hamhuis, bestuurssecretaris van de Hospice Groep VechtZathe.

“Toch willen we alle inwoners uit Dalfsen, Ommen en directe omgeving die belangstelling hebben graag de gelegenheid geven om het hospice eens te komen bekijken. Daarom gaan we vóór en na de officiële opening nog een aantal Open Dagen houden. Tijdens deze open dagen is iedereen van harte welkom om de compleet verbouwde en aangepaste oude pastorie te komen bekijken en informatie te verkrijgen over de werkzaamheden die er in het hospice zullen gaan plaats vinden. Op deze dagen zullen de coördinatoren, vrijwilligers en mensen die betrokken zijn bij de realisering van het hospice aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven.”

Ben je ook benieuwd naar het resultaat van de verbouwing en de werkzaamheden van het hospice? Kom dan tijdens de Open Dagen kijken want als het hospice eenmaal in gebruik is genomen zal er niet zo snel weer de gelegenheid zijn om alles te komen bekijken.

De Open Dagen zijn op woensdag 6 juni van 10.00 tot 12.30, van 13.30 tot 17.30 en van 18.30 tot 21.00, donderdag 7 juni van 13.30 tot 17.30 en op zaterdag 9 juni van 10.00 tot 13.00.

“Wij hopen dat er veel mensen van de gelegenheid gebruik zullen gaan maken en wij hen op deze Open Dagen zullen kunnen begroeten” zegt Jan. “Tenslotte is het hospice er niet alleen voor de mensen uit Dalfsen, Ommen en omgeving maar wordt het ook door diezelfde mensen mede mogelijk gemaakt dat het hospice er is. Daarom willen we iedereen graag die gelegenheid bieden. Maak er gebruik van, zou ik zo zeggen”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.