Home / archiefcentraal / nieuwste vrachtwagen voor scania hberg

nieuwste vrachtwagen voor scania hberg

Vos heeft deze nieuwe trekker dan ook met gepaste trots in ontvangst genomen.

De nieuwe euro 6 trekker is de kroon op een periode van tal van investeringen in het wagenpark. Het afgelopen half jaar heeft Vos vijf nieuwe MAN bakwagens met een euro 5 motor in ontvangst genomen en is het grootste gedeelte van de bestelling van 76 nieuwe Scanias met de nieuwste euro vijf motoren geleverd in Deventer. Vos heeft tevens ook al weer een nieuwe order geplaatst voor nog eens 25 nieuwe Scanias.

Vos heeft ondanks de moeizame economie waar we ons met ons allen al enige jaren in verkeren de afgelopen jaren toch een gestage groei doorgemaakt. Het bedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot internationaal transportbedrijf en het bedrijf doet de nodige investeringen om deze groei een verder gevolg te kunnen geven. Met de genoemde investeringen vervangt Vos Transport alweer haar oude euro 5 trekkers door de nieuwste generatie euro 5 trekkers en een groot gedeelte van de nieuw aangeschafte Scanias zijn ter uitbreiding van het wagenpark aangeschaft.

Het in ontvangst mogen nemen van de eerste euro 6 trekker is volgens Jules Menheere, algemeen directeur van Vos Transport de kroon op een groot aantal investeringen in het wagenpark. Wanneer de euro 6 trekker bevalt hoopt Vos in de loop van de tijd haar wagenpark verder uit te kunnen bereiden met deze nieuwste generatie trekkers.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.