Home / archiefcentraal / nieuwe coordinatoren en formule de wheem

nieuwe coordinatoren en formule de wheem

Daniëlle en Alet Kramer starten op 1 juni als nieuwe coördinatoren van Bezoekerscentrum De Wheem in Oud-Avereest. Naast het coördineren van het vrijwilligersteam De Wheem zullen zij een nieuwe invulling geven aan het bezoekerscentrum. Op doordeweekse dagen zullen zij dagactiviteiten aanbieden aan mensen met een indicatie. Voor geïnteresseerden die kennis willen maken met de nieuwe coördinatoren is op woensdag 16 mei van 11.00 tot 16.00 uur een open dag in De Wheem.

Daniëlle en Alet Kremer zijn al vele jaren werkzaam in de psychische gezondheidszorg en gaan met het aanbieden van dagbesteding in De Wheem nu zelfstandig verder. In het Bezoekerscentrum zullen gastheren en –vrouwen rondlopen om bezoekers te informeren over het Reestdal. Er is een drankje met iets lekkerst te koop, en het winkeltje wordt uitgebreid met leuke, eigengemaakte cadeautjes en streekproductpakketten. “Vanuit onze kracht en met veel passie gaan wij ons inzetten om iedereen een prettig verblijf in en om De Wheem te laten beleven”, aldus Alet en Daniëlle.

Het combineren van het bezoekerscentrum en het aanbieden van dagactiviteiten voor mensen met een indicatie voor dagbesteding levert een win-winsituatie op. De cliënten hebben een plek voor hun daginvulling ondersteund door professionele hulpverleners en het bezoekerscentrum is vaker geopend, waardoor meer recreanten er terecht kunnen voor informatie, een praatje of een lekker kopje koffie. Landschap Overijssel is erg blij met deze combinatie.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.