Home / archiefcentraal / nieuw tenue voor regioteam hardenberg

nieuw tenue voor regioteam hardenberg

Het Regioteam Hardenberg heeft een nieuw tenue. Dinsdagavond 23 mei werden de outfits van de spelers en de begeleiding gepresenteerd. De eerste wedstrijd wordt op 29 mei gespeeld tegen het Braziliaanse Cruzeiro Esporte Clube.

Na het welkomstwoord van teammanager Johan Gaasbeek werd stilgestaan bij het tragische overlijden van een 10-jarig jeugdlid van de voetbalvereniging Bergentheim.

Ook was er aandacht voor het Saxenburgh team dat dinsdagavond 29 mei voor het begin van de wedstrijd van het Regioteam tegen Cruzeiro EC de bekende HHC Hardenberg poortverloting mag organiseren. De opbrengst van de poortverloting komt geheel ten goede aan het onderzoekfonds bij KWF kankerbestrijding.

Voorzitter Louis Breukelman van HHC Hardenberg: “Onze vereniging wil voetbal uitstralen, wij willen veel voetbal op ons sportpark en wij zijn erg blij dat wij dit jaar als gastheer mogen optreden voor de wedstrijd van het Regioteam tegen het jeugdteam van Cruzeiro EC.”

Dat Cruziero over een goed team beschikt werd bevestigd door coach Michel Jansen die de ploeg aan het werk zag tijdens het Terborg toernooi. “Cruzeiro heeft op mij meer indruk gemaakt dan Grêmio Porto Alegre, de tegenstander van het Regioteam in 2010. Een mooie uitdaging voor onze spelers.”

Kaarten voor de wedstrijd zijn verkrijgbaar bij Prins Sport in Hardenberg of op de avond van de wedstrijd aan de poort.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.