Home / archiefcentraal / mizuwaai wint nipt in amsterdam

mizuwaai wint nipt in amsterdam

Waar de Dalfsenaren hun tegenstanders de afgelopen weken vaak al voor rust op beslissende achterstand zetten, ging nu de eerste helft gelijk op. Vlak voor rust zette de ploeg echter even aan, met ene 10-14 ruststand tot gevolg. Na rust werd die voorsprong zelfs vergroot naar 10-16, maar de Amsterdammers kwamen terug in de wedstrijd. Tien minuten voor tijd was de voorsprong nog slechts een punt: 18-19. Na een time-out bij 18-21, kwam VOC weer terug tot 20-21. Verder liet de regerend landskampioen het echter niet komen, met een 21-23 eindstand als gevolg.

In juni spelen de Dalfsenaren in een best-of-three om de landstitel. Westfriesland SEW heeft momenteel de beste papieren om in die eindstrijd te mogen aantreden. Eerst speelt MizuWaAi op 17 mei nog de bekerfinale.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.