Home / archiefcentraal / mizuwaai versterkt zich met nicole kooiker

mizuwaai versterkt zich met nicole kooiker

Eredivisie Handbalvereniging MizuWaAi Dalfsen heeft Nicole Kooiker (25) vastgelegd voor het nieuwe seizoen. Zij maakt de overstap van Kwebbel E&O naar MizuWaAi Dalfsen.

Kooiker is een linkshandige speelster en afkomstig van Kwebbel E&O. Sinds 2007 kwam ze uit voor de club uit Emmen, daarvoor speelde de Hengelose voor Olympia Hengelo. “Het is prettig dat we Nicole aan de selectie kunnen toevoegen,” aldus manager Rene Cloo. “Behalve dat ze linkshandig is, brengt ze ook ervaring mee. Ze wilde graag meer trainen en om de prijzen spelen. Daar spreekt ambitie uit en met ambitieuze speelsters werken we graag.” Eerder trok MizuWaAi Dalfsen Yarah Nijboer al aan maar zag het Smits, Malestein en Jongenelen vertrekken naar het buitenland. Jolanda Schutte zal vanwege haar drukke werkschema een stapje terug doen naar het 2e team.

MizuWaAi Dalfsen is in de huidige competitie nog volop in de race om het Landskampioenschap te prolongeren en speelt 17 mei a.s. de Bekerfinale in het Topsportcentrum Almere.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.