marienberg wint rekla2000 beloftencompetitie

De beloften van voetbalvereniging Mariënberg zijn de winnaar geworden van de Rekla2000 beloftencompetitie van dit seizoen. Zaterdag 28 april overhandigde mede-eigenaar Henk Buitenhuis van Rekla2000 de prijzen uit aan het talentvolle team.

Op sportpark ‘Het Westerpark’, de thuishaven van Mariënberg, feliciteerde Buitenhuis de roodzwarten met het feit dat ze de terechte kampioen waren geworden. Het prijzenpakket bestond uit nieuwe wedstrijdballen en een compleet nieuw wedstrijdtenue met de naam van de gulle sponsor.

Henk Buitenhuis was zelf voor enkele jaren terug de grote initiator die de beloftencompetitie in het leven riep, om zo jong talent aan het grotere werk te laten ruiken. Dit jaar namen naast Mariënberg nog vijf andere clubs deel aan de competitie, te weten: Bergentheim, Hardenberg’85, OZC, Lutten en EMMS.

Hardenberg’85 tekende dit jaar voor de organisatie, tijdens de evaluatie op sportpark Baalderveld werd tevens bekend gemaakt dat Mariënberg het stokje van zal overnemen voor het komende seizoen. Want Rekla2000 blijft jong talent koesteren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.