Home / archiefcentraal / marienberg sluit seizoen af bij lutten

marienberg sluit seizoen af bij lutten

Komende zaterdag reizen de voetballers van Mariënberg af naar sportpark ‘De Kei’ waar Sportclub Lutten als gastheer zal fungeren. Dit is het laatste duel van deze competitie-jaargang.

Eerste viool heeft de ploeg van trainer Hennie Haverkort dit seizoen niet kunnen spelen. Mariënberg staat zevende en kan hooguit nog een plekje of twee stijgen. Voor de bezoekers betekent het duel met Lutten een weerzien met oud-trainer Jan Breukelman, die in de periode 2003-2006 trainer was bij Mariënberg en de ploeg van de derde naar de eerste klasse loodste. Het duel op sportpark de Kei begint om 14.30 uur.

Onderin zijn de kaarten geschud. Avereest en SVV’56 spelen volgend jaar een klasse lager. Bovenin de derde klasse C is het echter spannender. Na 21 wedstrijden staan Bergentheim en IJVV op gelijke hoogte qua punten, zaterdag moeten zij allebei winnen om aanspraak te blijven maken op de titel in de 3e klasse C. Als ze dat doen volgt er dinsdag 8 mei een beslissingswedstrijd op neutraal terrein om in een rechtstreeks duel de uiteindelijke kampioen aan te wijzen.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.