Home / archiefcentraal / man met openstaande boetes aangehouden

man met openstaande boetes aangehouden

In Dedemsvaart is donderdagmiddag 10 mei is een 41-jarige man uit Zoetermeer aangehouden. Hij stond nog gesignaleerd voor een onherroepelijke geldboete van enkele honderden euro’s bij het Openbaar Ministerie.

Bij zijn aanhouding bleek dat de man ook nog twee messen in zijn tas had, die hij op de openbare weg niet bij zich mag hebben. Die werden in beslaggenomen en tegen hem werd hiervoor proces-verbaal opgemaakt. Omdat de man niet in staat was zijn rekening aan het OM te voldoen wordt hij voor zeven dagen ingesloten.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.