magre en magre spelen samen in bergentheim

Vader en zoon Magré geven op zaterdag 19 mei samen een concert in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt De Hoeksteen in Bergentheim. Wilbert Magré speelt op de Yamaha-vleugel van de kerk, en Wim Magré op het orgel.

Het programma bestaat uit geestelijke, licht klassieke en populaire muziek. Ook zal de pianist een eigen improvisatie geven op de vleugel van bekende melodieën. Vader en zoon spelen deze avond ook diverse stukken vierhandig piano. Tevens is op deze avond voor het eerst de nieuwe solo-cd van Wilbert Magré (piano) samen met symphonic orchestra verkrijgbaar.

Wilbert Magré werd in 1992 geboren te Zwolle. Op 8-jarige leeftijd begon hij met muzieklessen op de muziekschool te Nunspeet. Daarna ging verder bij de bekende pianist Herman Riphagen uit Heerde met pianolessen waar hij tot op heden nog steeds bij studeert. Inmiddels hebben de heren Magré samen al een drietal cd’s gemaakt. Regelmatig is Wilbert als solist te horen tijdens concerten en zangdiensten of als begeleider bij koren.

Wim Magré studeerde aan het Zwols Conservatorium en bij de bekende organist Willem Hendrik Zwart. Hij geeft vele orgelconcerten in het land en maakte vele orgel-cd’s waarvan de laatste in de Grote Kerk te Hasselt. Ook werkte hij mee aan een aantal dvd’s. Verder is hij dirigent van verschillende koren op de Veluwe. Als organist is hij verbonden aan de Gereformeerde kerk in Doornspijk, Hervormde kerk in Elburg en de Alle-Dag-Kerk (Engelse kerk aan het Begijnenhof) in Amsterdam.

De aanvang van het concert is 20.00 uur. Toegangskaarten zijn deze avond aan de kerk te verkrijgen. Voor volwassenen is de toegang 10 euro, voor kinderen tot en met 12 jaar 5 euro. Kaarten met korting zijn verkrijgbaar via www.wimmagre.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.