leukste sportvereniging van dalfsen

Elke sportvereniging is uniek. Maar wat is nu de leukste? Bij de Verkiezing van De Leukste Sportvereniging van Dalfsen kan er sinds kort door iedereen gestemd worden via www.leukstesportvereniging.nl/dalfsen. Om de tussenstand te zien kun je terecht op: http://leukstesportvereniging.nl/verkiezing/tussenstand/dalfsen

Prijzen

Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op één van de reizen naar Londen tijdens de Olympische Spelen, een abonnement op de Eurosport Player of een iPad. Begin augustus is de leukste sportvereniging van de gemeente Dalfsen bekend.

Goed doel

Er kan tot en met 31 juli gestemd worden via www.leukstesportvereniging.nl/dalfsen . Stemmen is kostenloos. Voor iedere stem keert de organisatie samen met haar partners vijf eurocent uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende 3 goede doelen: Kika, Spieren voor Spieren of Right To Play.

Rapportcijfers

Bij het stemmen kan men cijfers geven voor de sfeer, gezelligheid van de leden, het enthousiasme van vrijwilligers en de mate van positiviteit die de vereniging uitstraalt. In de gemeente Dalfsen wordt een winnaar uitgeroepen op basis van het gemiddelde en een winnaar op basis van het aantal stemmen.

Organisatie

De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met onder meer buurtsupermarktketen Spar, Stenaline, mediapartner Eurosport en de maatschappelijke partners Kika, Spieren voor Spieren en Right To Play. De organisatie is in handen van Vote Company.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.