Home / archiefcentraal / kunst voor warchild levert 550 euro op

kunst voor warchild levert 550 euro op

Het echtpaar Borger vierde onlangs hun 40-jarig huwelijk. “Het geld dat we cadeau hadden gekregen wilden we graag een goede bestemming geven,” aldus Johan. Op die manier zouden we vaak herinnerd worden aan deze heuglijke dag. Op zondag zijn we naar het atelier van Alina geweest en daar zagen we deze actie.”

Het beeldhouwwerk van Elly Provoost, het schilder-tweeluik van Harm Meijer en het keramiek van Alina Heerink – allen met als thema en titel ‘Bevrijding’ – werden geveild voor het goede doel. “We waren gelijk verkocht en hebben op de drie kunstwerken geboden. Zondagavond kregen we een telefoontje met het goede bericht dat we op alle drie de kunstwerken het hoogste bedrag hadden geboden.” De actie voor Warchild leverde zodoende het prachtige bedrag van 550 euro op.

Het geld is inmiddels overgemaakt naar stichting Warchild en de kunstwerken zijn door de kunstenaars zelf bezorgd bij het zeer tevreden echtpaar.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.