koe in greppel aan dedemsweg

Woensdagavond 16 mei rond kwart voor zeven was er een ‘dier in nood’ aan de Dedemsweg in Dalfsen. Dat gaf althans de pieper van de brandweer aan. Op dit adres bleek een koe in de greppel gevallen te zijn,

aan het eind van een smal landweggetje achter de boerderij.

De tankautospuit was net aan het eind van het weggetje aangekomen, toen de koe maakte dat hij weg kwam, wat betekende dat de brandweer niet meer in actie hoefde te komen. Wel heeft de bemanning geassisteerd bij het dirigeren van de koe richting de stal waar zij herenigd werd met de andere dames. Ook de uitgerukte materiaalwagen met de veetakel hoefde niet ingezet te worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.