Home / archiefcentraal / kledinginzameling dorcas ommen

kledinginzameling dorcas ommen

Dorcas Werkgroep Ommen houdt op dinsdag 22 mei en woensdag 23 mei een kledinginzameling. Vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur kan overtollige, schone en hele kleding ingeleverd worden bij het depot aan de Van Ruisdaelstraat 31 in Ommen.

Er wordt verzocht buiten deze uren geen spullen neer te zetten. Ook goede schoenen, huishoudtextiel, breiwol en mobieltjes zijn welkom. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden bellen met Dorcas Werkgroep Ommen (0523 676238 of 0572 331281).

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.