klaas winters schaakkampioen het zwarte paard

Klaas Winters van Schaakvereniging Het Zwarte Paard Ommen is, hoewel hij z’n laatste partij verloor van Henk Jan Bezemer, schaakkampioen geworden van het seizoen 2011-2012.

Hij wist twee periodetitels te winnen en werd tweede tijdens de laatste periode. Hiermee bleef hij Gosse de Jong en nieuwkomer Frans Lagerwaard de baas. Lagerwaard zag in de laatste speelronde z’n tweede plaats verloren gaan, omdat hij van Roel Boer verloor.

In de tweede groep promoveerden tijdens de laatste wedstrijdavond Jos Haarmeijer en Reitze Douma terwijl uit de derde groep Teun Groothedde en Herman van Elburg promoveerden. In de jeugdopleiding kreeg David de Haan z’n eerste schaakdiploma, hij rondde het examen over stap 1 met goed gevolg af en gaat nu verder met de volgende lessen. Het schaakseizoen 2011/2012 wordt 31 mei afgesloten met een snelschaaktoernooi, waarna de schakers vakantie hebben tot de eerste week van september.

Ook nieuwe leden kunnen dan instromen voor eventuele schaaklessen en wedstrijdschaak. Hiervoor kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Henk Gaasbeek, 0529-454232.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.