Home / archiefcentraal / kilometers zwemmen op hemelvaartsdag

kilometers zwemmen op hemelvaartsdag

Ruim twintig zwemmers namen donderdagochtend 17 mei een duik in het zwembad De Hattemat in Gramsbergen. Het jaarlijkse dauwzwemmen, georganiseerd door zwemclub De Lee, startte om 7 uur bij een buitentemperatuur van 5 graden. Ondanks de kou hielden de deelnemers het lang vol: de meeste zwemmers legden een afstand van één kilometer af. De fanatiekste zwemmers waren Anniek van de Belt en Marina Matel, zij zwommen120 baantjes, wat gelijkstaat aan drie kilometer.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.