Home / archiefcentraal / jubileumconcert koor zingt voor hem

jubileumconcert koor zingt voor hem

Het Gereformeerd Gemengd Koor ‘Zingt voor Hem’ bestaat twintig jaar en dat wordt gevierd met een groot jubileumconcert. Dit vindt plaats op zaterdag 12 mei in de Hervormde Kerk aan het Kerkplein in Ommen.

‘Zingt voor Hem’ bestaat uit 55 zangers en zangeressen uit Ommen en de omliggende plaatsen. Het koor zingt Nederlandstalige christelijke liederen. Het koor staat tijdens het concert onder leiding van dirigent Minne Veldman en wordt muzikaal begeleidt door een professioneel ensemble, bestaande uit onder meer violisten, een cellist, een pianist en een organist.

Toegangskaarten voor het concert kosten 7,50 euro (6 euro in de voorverkoop) en een gezinskaart kost 14 euro (12,50 euro in voorverkoop). Deze zijn verkrijgbaar bij de VVV, Christelijke boekwinkel De Fakkel en de koorleden. Meer informatie op www.zingtvoorhem.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.