Home / archiefcentraal / jij kiest de openingsact voor pedro pico pop

jij kiest de openingsact voor pedro pico pop

Het programma Pedro Pico Pop zit met meer dan 30 acts propvol, maar er is één plaats vrij gehouden voor de lezers van Salland Centraal. Jij mag namelijk kiezen wie het festival opent en tussen grote namen als The Toy Dolls, Destine en Kraantje Pappie mag spelen.

We zoeken een band uit Salland, Deventer of het Vechtdal. Zet de naam van een band uit één van deze regio’s in een reactie hieronder voor 28 mei 2012. Van alle reacties maken we een online poll waarop lezers de komende tijd kunnen stemmen. De winnaar wordt op 5 juni bekend gemaakt en zal het Raalter festival openen.

Voorwaarden

De band komt uit Salland, Deventer of het Vechtdal of heeft een duidelijke binding met deze regio. De band speelt voor een onkostenvergoeding en ontvangt daarnaast geen gage. De band kan, in overleg, gebruik maken van een backline voorzien door de organisatie. Speeltijd van de band is maximaal 45 minuten. De bands die meedingen in de stemming houden de agenda voor 9 juni vrij.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.