jeugdactiviteiten in vechtgenotenhuis

Stichting Vechtgenoten houdt op de woensdagmiddag gezellige bijeenkomsten voor kinderen. De bijeenkomsten zijn gericht op kinderen in de basisschoolleeftijd, die met kanker worden geconfronteerd. Op woensdagmiddag 23 mei zijn deze kinderen weer van harte welkom. Tijdens de ontspannende middag is er volop gelegenheid om te knutselen, verkleden, bakken, spelletjes te doen en er is tijd om elkaar beter te leren kennen. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen.

Begin mei is het mozaïek project voor de jeugd gestart. In het Vechtgenotenhuis staat een mooi voorwerp klaar, dat met mozaïek versier kan worden. Dit gebeurt onder leiding van Thea Veenstra. Iedereen kan er aan meedoen. Misschien kun je in het mozaïekontwerp je verhaal en gedachten kwijt. De uiteindelijke naam van ‘het ding’ zal waarschijnlijk gaandeweg vanzelf ontstaan. Stichting Vechtgenoten hoopt dat iedereen in dit project letterlijk en figuurlijk veel kwijt kan. Opgeven voor het mozaïeken kan per mail of telefonisch.

Ouders en begeleiders zijn tijdens deze middagen ook van harte welkom. Meer informatie is te vinden op de website van Stichting Vechtgenoten, onder ‘jeugdactiviteiten’.

Stichting Vechtgenoten, voor (ex)kankerpatiënten en hun naasten.

Vechtgenotenhuis, Beerzerweg 5, Ommen. Website: www.vechtgenoten.nl, e-mail: vechtgenoten@live.nl, telefoonnummer: 06 39032263.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.